УВАГА! КОНКУРС НА СТВОРЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО ЛОГОТИПУ ЯГОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 12.03.2024 09:26
Кількість переглядів: 1498

Фото без описуВсіх охочих, хто прагне соціально-культурного розвитку Яготинщини, запрошуємо до участі в конкурсі на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади.

Конкурс проводиться з метою визначення кращої концепції логотипу (емблеми та гасла) та спрямований на формування позитивного іміджу громади, промоцію її культурного, економічного, наукового, соціального потенціалу, підвищення туристичної та інвестиційної привабливості.

Конкурсні роботи повинні відповідати меті конкурсу, бути оригінальними за ідеєю та змістом, лаконічними за формою, містити емблему та гасло, сформульоване українською і англійською мовами, а також опис з обґрунтуванням змісту логотипу та ключової ідеї. Логотип має бути розроблений в 2-х варіантах: кольорове зображення на білому тлі та чорно-біле зображення на білому тлі.

До конкурсних робіт обов’язково додається заявка з відомостями про автора, що включає: прізвище, ім’я, по-батькові, місце роботи (навчання), адресу (за наявності – електронну адресу), контактний телефон.

Конкурсні роботи повинні супроводжуватися письмовою заявою, що у разі перемоги автор згоден на передачу громаді в особі організатора конкурсу – виконавчого комітету Яготинської міської ради - права інтелектуальної власності і дає дозвіл на вільне використання його в рекламно-інформаційних та промоційних цілях на безоплатній основі.

Проєкти з позначкою «Конкурс на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади» можна надсилати за електронною адресою jagotyn-vkt@ukr.net або подати до Відділу культури, туризму та релігій Яготинської міської ради щоденно, крім вихідних днів, з 8.00 до 17.00 год. (у п’ятницю до 15.45) за адресою: Київська область, Бориспільський район, місто Яготин, вулиця Незалежності, 81, каб. 17, 07700.

Кінцевий термін подачі заявки -09.06.2024.

Переможець конкурсу отримує диплом та цінний подарунок.

Детальніше за посиланням ви можети ознайомитися зі складом журі:

Розпорядження Яготинської міської ради № 45 від 11.03.2024 "Про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади"

Положення про проведення конкурсу на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади (Рішення, Додаток

Вірте у власні сили і потенціал Яготинщини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора