До уваги суб’єктів господарювання та підприємців! Стартує двомісячник благоустрою. Зробимо громаду чистою разом!

Дата: 15.03.2024 08:48
Кількість переглядів: 807

Фото без описуЗ приходом весни та тепла хочеться бачити нашу громаду квітучою, чистою та охайною. Але це потребує нашого з вами об’єднання зусиль. Тому традиційно весняної пори проводиться двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану на території населених пунктів Яготинської громади.

Благоустрій – це не просто прибирання. Це турбота про наше довкілля, про комфорт і затишок, про те, щоб жити в красивому місці. Це можливість зробити нашу громаду кращою для себе, своїх дітей та майбутніх поколінь.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 04.03.2024 № 58 «Про проведення двомісячника благоустрою та озеленення території Яготинської міської територіальної громади» затверджено План заходів з благоустрою та озеленення територій в населених пунктах Яготинської міської територіальної громади з метою покращення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів громади, створення нових лісових насаджень, упорядкування несанкціонованих сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, об’єктів благоустрою, об’єктів у сфері торгівлі, громадського харчування, надання послуг населенню громади та масового перебування і відпочинку населення. Традиційний весняний двомісячник благоустрою на території Яготинської міської територіальної громади розпочинається з 15 березня 2024 року та триватиме до 15 травня 2024 року. Протягом цього часу відповідно до Плану заходів передбачено проведення чималого комплексу робіт щодо благоустрою та наведення порядку на території населених пунктів Яготинської громади.

Шановні суб’єкти господарювання та підприємці!

Звертаємося до Вас із проханням активно взяти участь в проведенні щорічного двомісячника санітарної очистки, озеленення та благоустрою населених пунктів Яготинської міської територіальної громади, об’єднати спільні зусилля, щоб навести порядок і прибирання довкілля. А також провести комплекс робіт визначених відповідно до Плану заходи з благоустрою та озеленення населених пунктів Яготинської громади, затверджених рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 04.03.2024 № 58, а саме:

  •  впорядкування зовнішнього вигляду фасадів об’єктів (будівель, споруд, закладів торгівлі, громадського харчування, сфери послуг, зупиночних комплексів, тощо), вивісок до належного санітарно-технічного стану;
  •  прибирання закріплених та прилеглих територій від сміття та бруду;
  •  озеленення своїх та закріплених територій: висадку дерев, кущів, квітів;
  •  впорядкування та фарбування рекламних конструкцій (щитів, білбордів, вказівників, тощо), огорож, контейнерів, урн для збору сміття;
  •  прийняття участі в акції «За чисте довкілля».

 

 

 

Чистота й порядок там де ми живемо повинно завжди бути справою не лише комунальних служб, тих хто працює у державних структурах, але і усієї громади, кожного жителя, які активно долучаються до генерального весняного прибирання і Дня довкілля.

День довкілля - це чудова нагода, щоб проявити свою любов до природи й зробити щось корисне для неї. Щоб привернути увагу до цього питання, в Україні щороку в третю суботу квітня відзначається національне екологічне свято - День довкілля. Цього дня органи влади та громадські організації, екологи закликають усіх, хто піклується про природу, взяти участь у квітневому суботнику. Під час заходу заведено наводити порядок біля своїх домівок, на своїх вулицях, парках, скверах, висаджувати дерева, кущі й квіти, прибирати сміття, яке накопичилося за зиму.

Шановні підприємці! Просимо підтримати ініціативу щорічної акції «За чисте довкілля» та проводити суботники задля можливості насолоджуватися доглянутими об’єктами бізнесу, їх зовнішнього технічного стану.

Пам’ятаймо! Чистота та комфорт нашої громади, у першу чергу залежить від кожного із нас! Тож долучайтеся до впорядкування нашої громади. Не будьте байдужими!

Сподіваємося на вашу підтримку та порозуміння!

 

Інформує сектор торгівлі, підтримки підприємництва

та реклами апарату Яготинської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора