В ЯГОТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ЖКГ

Дата: 15.03.2024 09:37
Кількість переглядів: 747

Фото без описуЩорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Напередодні свята до зали засідань Яготинської міської ради, для привітання з професійним святом, запросили працівників житлово-комунального господарства Яготинської громади. Це особливий день для всіх працівників цієї надважливої галузі, адже в цей день вони отримують слова вдячності за свою нелегку працю, що, на жаль, дуже рідко буває в повсякденному житті.

         «На сьогоднішній день, комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та якісні побутові послуги все це, багато в чому, залежить від Вашого професіоналізму та відповідальності. В житлово-комунальній сфері громади працюють дійсно віддані справі та порядні люди, які інколи не рахуючись із власним часом, завжди з готовністю приходять на допомогу, оперативно ліквідовуючи аварії та наслідки стихій. Завдяки вашій сумлінній праці та щоденному виконанню професійного обов'язку комунальні господарства громади функціонують 24 години на добу. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі. Нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу" - зазначила міський голова Наталія ДЗЮБА.

За вагомий особистий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунального господарства, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування Подякою Київської обласної ради нагороджено Володимира БІЛАША начальника КП ЯМР «Міськсвітло».

За вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи підприємства, сумлінну працю, високу професійну майстерність, ініціативність і наполегливість в досягненні поставленої мети, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування Подякою голови Яготинської міської ради відзначено:

Станіслава ОЛЕКСЕНКО - інспектора відділу кадрів, юристконсульту КПТМ «Яготинтепломережа»;

Ігора ГОПКАЛА- слюсаря з обслуговування теплових мереж 4-го розряду КПТМ «Яготинтепломережа»;

Івана ШЕВЧЕНКА - електромонтера Комунального підприємства «Міськсвітло»;

Лідію ШАТНЮК - бухгалтера підрозділу «Персонал адміністрації» КП «Яготинська ЖЕК»;

Миколу ДІДИКА  - двірника підрозділу «Обслуговування житлового фонду» КП «Яготинська ЖЕК»;

Надію САФРОНОВУ - головного бухгалтера, КП «Комунальник»;

Михайла БОРУШЕВСЬКОГО - робітника з благоустрою КП «Комунальник»;

Павла КОТЕНКО - водія легкового автомобіля КП «Комунальник»;

Олександра ВОРОНЬКО – електромонтера КП «Яготинське ВУ ВКГ» ;

Вадима ДРОФУ – електрогазозварника КП «Яготинське ВУ ВКГ» ;

Дмитро ОНИЩЕНКО - електромонтер очисних споруд КП «Яготинське ВУ ВКГ»;

Дмитра ЗАГОРОДСЬКОГО - начальника механічної дільниці КП «Яготинське ВУ ВКГ»;

Олега ДАГУЦУ  - працівника СКП «Ритуал»;

Оксану МИШУРУ - завідувача господарством СКП «Ритуал».

Тож вітаємо наших комунальників із Днем працівників комунальної сфери! Низький уклін вам за професіоналізм і витримку, за ваші золоті руки!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора