Робота щодо популяризації туризму серед студентської молоді Яготина

Дата: 22.03.2024 14:29
Кількість переглядів: 805

Фото без описуТриває робота щодо популяризації туризму серед студентської молоді Яготина, привернення уваги до ролі туризму як засобу відпочинку та реабілітації, як перспективного напрямку економічного та бізнесового розвитку громади, а також вивчення потреб молоді щодо змісту туристичних послуг та туристичних продуктів, які потрібно створювати і розвивати в громаді.

21 березня відбулося бесіда зі здобувачами освіти ДПТНЗ «Яготинський професійно-технічний навчальний заклад».

Спеціаліст І категорії відділу культури, туризму та релігій Яготинської міської ради Євдокія Осьмак познайомила учнів з перевагами культурного потенціалу Яготинщини, представила уже розроблені туристичні маршрути, конкурси «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади», Конкурс на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади, інші заходи та запросила до співпраці.

Учні груп кухарів-кондитерів першого та другого курсів та учні групи електрозварювальників-електромонтажників першого курсу відповіли на питання анкети «Туризм-і-Я». Всього в анкетуванні взяли участь близько 40 осіб.

Методист Олена Жмура, за сприяння якої відбулася зустріч, та викладачі ЦПТО розповіли про заходи та презентації, що проводяться у закладі, зокрема, й до Дня відкритих дверей, що відбувся напередодні.

Цікаві презентації яготинських страв, підготовлені учнями разом зі своїми наставниками, можуть бути використані як чудове доповнення до традиційних екскурсій та турів, а в майбутньому – й для самостійних гастротурів, дуже популярних сьогодні в туризмі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора