МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ

Дата: 28.03.2024 15:57
Кількість переглядів: 1099

Фото без опису28 березня  відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Наталії Дзюби, на якому розглянули питання надання матеріальної допомоги Захисникам та Захисницям України.

Прийняттю цього рішення передувало засідання комісії з розгляду питань надання одноразової матеріальної допомоги, яке відбулося 26 березня. За результатами було підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету відповідно до якого було рекомендовано надати:

1. Матеріальну допомогу ветеранам війни, які належать до осіб з інвалідністю І, ІІ і ІІІ групи, отриманої внаслідок війни на суму:

  • 10 000, грн – особі з інвалідністю І групи внаслідок війни;
  • 14 000, грн – 2 особам з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни;
  • 35 000, грн – 5 особам з інвалідністю ІІІ групи внаслідок війни.

2. 75 000 грн – на лікування 5 військовослужбовцям.

3. 30 000 грн – на відшкодування витрат організації поховального ритуалу загиблого сина.

За результатами розгляду було прийнято рішення про надання  матеріальної допомоги ветеранам війни, Захисникам та Захисницям України, їхнім сім’ям, а також родинам загиблих, які мають, задеклароване/зареєстроване місце проживання/перебування яким є населений пункт Яготинської міської територіальної громади та доручено Відділу з питань праці та соціального захисту населення Яготинської міської ради провести виплату матеріальної допомоги у сумі 164 000,00грн у відповідності до чинного законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора