Відбулися засідання постійних комісій Яготинської міської ради

Дата: 03.04.2024 16:59
Кількість переглядів: 951

Фото без опису02 та 03 квітня 2024 року, з метою вивчення і погодження проєктів рішень, відповідно до порядку денного пленарного засідання позачергової шістдесят четвертої сесії Яготинської міської ради, яка буде проведена 04 квітня 2024 року, відбулися засідання трьох постійних комісій міської ради.

Участь у роботі комісій взяли: Яготинський міський голова Наталія Дзюба, секретар міської ради Володимир Гончар, заступник міського голови Сергій Овчаренко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Володимир Галицький та представники структурних підрозділів Яготинської міської ради.

На комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань депутати розглянули питання, що стосувалися затвердження нових цільових програм та внесення змін до діючої програми в галузі освіти та культури. Також члени комісії погодили новий склад Молодіжної ради при Яготинській міській раді.

Члени комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, регуляторної політики, фінансів та інвестування обговорили та підтримали проєкти рішень:

про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 29 лютого 2024 року № 4936-62-VIII «Про передачу міжбюджетних трансфертів»;

про направлення вільних залишків спеціального фонду  бюджету Яготинської міської територіальної громади;

про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 21 грудня
2023 року № 4837-59-VIIІ «Про місцевий бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2024 рік»;

про внесення змін до плану діяльності Яготинської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 23 листопада 2023 року № 4763-57-VIII;

про внесення змін до додатка 4, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 21 грудня 2023 року № 4840-59-VІІІ «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату Яготинської міської ради та виконавчих органів Яготинської міської ради на 2024 рік».

На засіданнях двох постійних комісій: з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, регуляторної політики, фінансів та інвестування та з питань соціального захисту, охорони здоров’я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань детально обговорювалися проєкти рішень про:

затвердження Програми з реалізації  проекту «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття в підвальному приміщенні Яготинського ліцею № 3 Яготинської міської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Незалежності, будинок 105»;

внесення змін до Програму з реалізації  проекту «Капітальний ремонт щодо покращення енергоефективності будівлі Опорного закладу освіти Яготинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Яготинської міської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Шевченка, 86» у рамках Програми з відновлення України» та додатку до нього;

надання одноразової матеріальної допомоги.

Члени комісії з питань приватизації, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, благоустрою, підприємництва, торгівлі та транспорту заслухали інформацію про хід виконання Програми «Питна вода Яготинщини на 2022-2026 роки» та підтримали проєкт рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Яготинської міської територіальної громади в особі Яготинської міської ради електричного скутера, переданого Міністерству соціальної політики України в рамках проекту ПРООН «Сприяння безпеці в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» та утворення комісії з приймання-передачі майна».

Народні обранці прийшли до згоди з усіх питань та прийняли відповідні висновки та рекомендації щодо внесення їх на розгляд сесії міської ради.

Засідання постійних комісій з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони довкілля та з питань Регламенту, депутатської етики, правової політики, взаємодії із засобами масової інформації та контролю за виконанням рішень ради та виконавчого комітету відбудуться згідно з графіком, 04 квітня, відповідно, о 09-00 год. та 10-30 год., перед пленарним засіданням позачергової 64 сесії Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора