До уваги фізичних осіб - підприємців та представників Ради підприємців і роботодавців на території м. Яготина!

Дата: 04.04.2024 16:27
Кількість переглядів: 804

Фото без описуВідповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 04 березня 2024 року № 58 «Про проведення двомісячника благоустрою та озеленення території Яготинської міської територіальної громади», з метою покращення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів громади, сектор торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради повідомляє про те, що 05 квітня 2024 року о 1400 годині в парковій зоні поблизу приміщення Яготинського міського будинку культури відбудеться весняна толока з благоустрою та акція «За чисте довкілля».

Шановні підприємці та представники Ради підприємців і роботодавців             м. Яготина!

Запрошуємо Вас взяти активну участь у весняній толоці з благоустрою та підтримати ініціативу щорічної акції «За чисте довкілля», об’єднавши разом спільні зусилля, щоб навести порядок і прибирання довкілля.

Закликаємо до співпраці усіх, хто має бажання і може допомогти зробити територію паркової зони та довкілля чистими та охайними.

Сподіваємося на вашу підтримку та співпрацю!

 

Інформує сектор торгівлі, підтримки

підприємництва та реклами апарату

Яготинської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора