Участь у розвитку туризму громади через творчість

Дата: 08.04.2024 16:06
Кількість переглядів: 769

Фото без описуРозвиток туризму неможливий без активного залучення молоді через просвітницьку роботу, а також через вивчення її туристичних вподобань.

Роль туризму як важливого соціального, економічного та культурного явища – такими були основні завдання зустріч зі школярами дев’ятих класів Яготинського ліцею №3 Яготинської міської ради, яку 5 квітня провела спеціаліст І категорії відділу культури, туризму та релігій Яготинської міської ради Євдокія Осьмак.

Вона також познайомила учнів з перевагами туристично-культурного потенціалу Яготинщини та представила уже розроблені туристичні маршрути.

Учні були детально ознайомлені з метою, завданнями та умовами участі в оголошених у громаді конкурсах: «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади», Конкурс на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади.

Участь у конкурсах дозволить учням розкрити свій творчих потенціал, краще вивчити туристичні принади Яготинської громади та запропонувати своє бачення кращих туристичних локацій та туристичного логотипу громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора