Весняна толока з благоустрою: зробимо місто охайним!

Дата: 08.04.2024 16:16
Кількість переглядів: 967

Фото без описуВесна вже помітно заявляє про себе теплим сонечком, зеленими бруньками на деревах та розквітлим первоцвітом. А значить – час і собі ставати більш активними та наводити лад у своєму місті. Тому квітень – це традиційний період наведення чистоти. Впоратися з усім самотужки при всій старанності працівники комунального підприємства «Комунальник» не в змозі, тож добре було б долучитися до такої корисної справи усім небайдужим громадянам, хто хоче бачити своє місто красивим і охайним. З цією метою щороку в Яготинській громаді проходять весняні толоки з благоустрою та акції «За чисте довкілля», в яких беруть участь усі свідомі та активні мешканці – від представників міської влади й депутатів – до учнів шкіл, трудових колективів та підприємців.

З цього приводу, 05.04.2024 у парковій зоні поблизу дитячого майданчика «ROSHEN» та стадіону «Колос» відбулася перша весняна толока з благоустрою та підтримання щорічної акції «За чисте довкілля» за участі: представників Ради підприємців і роботодавців, фізичних осіб-підприємців, працівників сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради та небайдужих мешканців міста. Весняна толока спрямована на покращення та благоустрій нашого міста та довкілля. Спільними зусиллями, згуртовано допомагаючи один одному, учасники заходу частково очистили від гілля, порослі, листя, битого скла та іншого побутового бруду та сміття окрему частину територію паркової зони. Також було висаджено біля адмінприміщення міської ради 30 кущів роз придбані за кошти окремих представників Ради підприємців і роботодавців та  підприємців міста. У результаті всі отримали чудовий настрій, активний відпочинок та прибрану територію, яка буде тішити жителів міста.

Яготинська міська рада щиро вдячна кожному, хто взяв участь у весняній акції з благоустрою рідного міста. Хто відклав особисті справи і знайшов час вийти до парку, аби разом зробити наше місто та довкілля чистим і привабливим. Особливо радує, що в місті нарешті з’явилися справжні патріоти. Це активісти, яким не байдужий Яготин. Вони доводять це «ділом, а не словом». Замість того, щоб нарікати на життя чи рідне місто вдома на кухні чи в соцмережах, вони діють. Не чекаючи особистого запрошення, вони беруть в руки граблі, лопати, віники чи пилки і працюють, аби крок за кроком чи то метр за метром робити наше місто чистішим.

Віримо, що саме таким шляхом, спільно ми досягнемо наших цілей. Яготин – наш спільний дім, в якому ми живемо. Тож працюймо разом, щоб зробити наше місто кращим.

Весняна толока з благоустрою та підтримання щорічної акції «За чисте довкілля» буде продовжуватися і надалі. Тож запрошуємо всіх охочих долучитися до благоустрою рідного міста та взяти участь у наступних заходах з благоустрою.

Інформує сектор торгівлі, підтримки

підприємництва та реклами апарату

Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора