Участь у Конгресі місцевих і регіональних влад

Дата: 12.04.2024 17:58
Кількість переглядів: 697

Фото без опису12 квітня секретар міської ради Володимир Гончар взяв участь у Конгресі місцевих і регіональних влад.

У Бориспільській РВА було організовано онлайн нараду для представників громад, загалом беруть участь понад 200 очільників і представників українських громад.

Глава держави наголосив на важливості активної роботи Світового конгресу українців з урядами, парламентами та громадами іноземних країн, щоб забезпечувати міжнародну підтримку України. А також відзначив, що Світовий конгрес українців підтримує освітні програми для українських дітей.

Також Володимир Зеленський зауважив, що в кожній громаді – свої потреби. Але всі ми маємо памʼятати про головну потребу всієї нашої держави зараз і кожного українця. Ми повинні зупинити агресію Росії та завершити цю війну справедливим миром на своїх умовах. Тільки це може відновити справжню безпеку для всіх. Заради цього ми повинні не втрачати час і не проявляти слабкості.

«Наша зустріч — це дуже важливий сигнал для громад наших партнерів. Це важливий сигнал підтримки для українців, які щоденно боронять нашу державу, а також для цивільних людей», — сказав Президент.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора