Відбулися засідання постійних комісій Яготинської міської ради

Дата: 23.04.2024 16:46
Кількість переглядів: 1132

Фото без опису23 квітня 2024 року, у рамках підготовки до чергової 65 сесії Яготинської міської ради, відбулися засідання постійних комісій. Участь у роботі комісій взяли секретар міської ради Володимир Гончар, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Володимир Галицький, керівники комунальних підприємств та представники структурних підрозділів Яготинської міської ради.

Члени постійної комісії з питань Регламенту, депутатської етики, правової політики, взаємодії із засобами масової інформації та контролю за виконанням рішень ради та виконавчого комітету, після ґрунтовного обговорення, рекомендували до розгляду та затвердження на сесії 2 проєкти рішення:

про звернення депутатів Яготинської міської ради восьмого скликання до Президента України, Верховної Ради України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо збереження життя, захисту прав і свобод українського військовополоненого Жерновського Олексія Сергійовича, його звільнення з російського полону та відновлення справедливості;

про затвердження старости Черняхівського старостинського округу Яготинської міської ради.

На засіданні постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань народні обранці заслухали звіти:

про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за І квартал 2024 року;

про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за І квартал  2024 року.

Крім того, депутати детально обговорили та підтримали проєкти рішень:

про встановлення тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає госпрозрахункове стоматологічне відділення Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня».

про встановлення тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає госпрозрахунковий підрозділ ортопедичної стоматології Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня».

про передачу майна Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» ліжок функціональних Яготинському міському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг);

про хід виконання комплексної програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням медичної допомоги в Комунальному некомерційному підприємстві Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» на 2023/2027 роки,  затвердженої рішенням Яготинської міської ради від 17 листопада 2022 року № 3866-40-VІІІ, за 2023 рік;

про затвердження Програми з реалізації  проекту «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття в підвальному приміщенні Закладу дошкільної освіти (Центр розвитку дитини) № 1 «Зіронька» Яготинської міської ради  за адресою: Київська область, Бориспільський район, місто Яготин, пров. Шмідта 1»;

про затвердження Програми з реалізації  проекту «Будівництво споруди  цивільного захисту (укриття) на 150 осіб для закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 4 «Пролісок» Яготинської міської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Незалежності, 30-А»;

про затвердження Програми з реалізації  проєкту «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття в підвальному приміщенні Яготинського ліцею № 1 Яготинської міської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район,  місто Яготин, вулиця Шевченка, будинок 86».

про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2024 рік, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 26 жовтня  2023  року № 4703-55-VIII.

На засіданні постійної комісії з питань приватизації, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, благоустрою, підприємництва, торгівлі та транспорту члени комісії заслухали звіти про підсумки роботи комунальних підприємств Яготинської міської ради за І квартал 2024 року: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», «Яготинський ВУ ВКГ», «Міськсвітло», «Ритуал», «Яготинтепломережа», «Кирильське». Також розглянули ряд питань щодо управління комунальним майном.

Членами постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони довкілля традиційно розглянуто та погоджено проєкти рішень щодо передачі земельних ділянок у приватну власність або в оренду, надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою, тощо.

По всіх розглянутих питаннях були прийняті відповідні висновки та рекомендації, але остаточне  рішення  депутатський корпус прийме на черговому засіданні 65 сесії міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора