У ВИШГОРОДІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛ 3 ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ШКІЛЬНИХ ЛІГ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ З ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 24.04.2024 07:31
Кількість переглядів: 24

Фото без описуСьогодні у Вишгородському ліцеї «Сузір’я» провели 3 етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Захід відвідав перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко, директор Департаменту масового спорту та здоров’я нації Міністерства молоді та спорту України Сергій Тимофєєв та представники Вишгородської РДА. 

У змаганнях взяли участь 13 команд з волейболу Вишгородського району. Це 5 команд дівчат та 7 команд хлопців з семи територіальних громад: Вишгородської, Славутицької, Димерської, Пірнівської, Петрівської, Поліської та Іванківської. Серед дівчат перемогу здобула команда з Іванківської громади «Запрудські вовки». Перше місце серед хлопців виборола команда «Степовий бізон».

Під час заходу гості привітали юних спортсменів з фінальним етапом районних змагань та побажали успішно долати труднощі, зберігати мотивацію та розкривати свій потенціал. 

«Нашим дітям довелося навчатися і розвиватися в такий непростий для України час. Але попри все, вони для всіх нас є справжнім прикладом сміливості, витривалості та жаги до перемоги. Впевнений, що саме за такими амбітними та наполегливими українцями — майбутнє нашої сильної, незалежної та незламної України», — зазначив під час заходу Микола Бойко.  

Крім того, сьогодні закладам освіти комунальної власності Вишгородського району передали 49 комплектів спортивного інвентарю. Це — м’ячі для волейболу, баскетболу, волейболу, гандболу, регбі, інвентар для тренування тощо. Спортивний інвентар було надано в  рамках реалізації обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна».

Загалом буде передано 678 комплектів спортивного інвентарю. Зокрема 567 комплектів для закладів освіти комунальної власності,  32 набори для молодіжних центрів та 79 для координаторів заходів з реалізації соціального проєкту Президента України «Активні парки — локації здорової України». 

 

Інформує КОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора