Увага! Триває конкурс «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади»

Дата: 24.04.2024 10:23
Кількість переглядів: 720

Фото без описуЗапрошуємо всіх, хто цікавиться історією, культурою, традиціями, природою Яготинщини, хоче, щоб наша громада розвивалася, щоб про наші найцікавіші туристичні об’єкти дізналися якомога більше туристів, взяти участь в цьому конкурсі.

Потрібно написати короткий нарис (1 друкований аркуш) про історію, особливості, цікаві факти про обраний туристичний об’єкт, додати 5-10 фото, карту його розташування, або вказати адресу. Ви можете описати як вже відомі туристичні об’єкти громади, так і ті, які, на Вашу думку, можуть такими стати: цікаві природні локації, пам’ятки природи, місця історичних подій, історичні будівлі, народні традиції, промисли, обряди, старовинні кулінарні рецепти та інше.

Нагадуємо, що роботи з позначкою на конкурс «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади» потрібно до 10 травня надіслати  на електронну адресу jagotyn-vkt@ukr.net, або подати в електронному або паперовому вигляді до Відділу культури, туризму та релігій Яготинської міської ради. Ми працюємо у будні дні з 8.00 до 17.00 год. (у п’ятницю до 15.45) за адресою: Київська область, Бориспільський район, місто Яготин, вулиця Незалежності, 81, каб. 17, 07700.

До конкурсної роботи додаються відомості про автора, що включають прізвище, ім’я, адресу, контактні дані.

Переможець та два фіналісти конкурсу отримують дипломи та цінні подарунки.

Деталіше за посиланням - https://yagotinmiska-rada.gov.ua/news/1710227217/».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора