Відбулися засідання постійних комісій Яготинської міської ради

Дата: 08.05.2024 17:46
Кількість переглядів: 1136

Фото без опису08 травня, в ході підготовки до позачергової 66 сесії Яготинської міської ради,  відбулися засідання постійних комісій міської ради за участю секретаря міської ради Володимира Гончара, першого заступника міського голови Помазуна Сергія, заступників голови Олени Федини і Сергія Овчаренка та представників структурних підрозділів Яготинської міської ради.

На комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань депутати розглянули питання, що стосувалися: затвердження Програми підтримки та сприяння розвитку волонтерства Яготинської міської територіальної громади на 2024–2026 роки, надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям населення та затвердження індивідуальної тендерної документації на виконання робіт  по (KV06A_09) (роботи) «Капітальний ремонт щодо покращення енергоефективності будівлі Яготинського ліцею №1 Яготинської міської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район, місто Яготин, вулиця Шевченка, будинок 86» (Коригування).

Члени комісії з питань приватизації, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, благоустрою, підприємництва, торгівлі та транспорту розглянули ряд питань управління майном комунальної власності та підтримали проєкти рішень про:

внесення змін до додатку 1 до Програми «Питна вода Яготинщини на 2022-2026 роки», затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 23  грудня 2021 року № 3081-23-VIII;

утворення спеціалізованих служб цивільного захисту Яготинської міської субланки Бориспільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області;

внесення змін до Порядку списання об’єктів комунальної власності Яготинської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 27 липня 2023 року № 4442-50-VIII.

Конструктивно та злагоджено пройшло засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони довкілля, на якому депутати розглянули 21 питання щодо передачі земельних ділянок у приватну власність або в оренду, надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою, тощо.

На засіданні комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, регуляторної політики, фінансів та інвестування члени комісії обговорили та підтримали наступні проєкти рішень:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Яготинської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

2. Про передачу міжбюджетних трансфертів.

3. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 21.12.2023 року  № 4837-59-VIII «Про місцевий бюджет Яготинської  міської територіальної громади на 2024 рік.

4. Про Бюджетний регламент Яготинської міської ради.

5. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» на 2024 рік, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 26 жовтня 2023 року № 4701-55-VIII.

6. Про надання одноразової матеріальної допомоги.

Постійна комісія з питань Регламенту, депутатської етики, правової політики, взаємодії із засобами масової інформації та контролю за виконанням рішень ради та виконавчого комітету проведе засідання згідно з графіком, 09 травня о 10-30 год., перед пленарним засіданням позачергової 66 сесії Яготинської міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора