Контроль за дотриманням Правил благоустрою

Дата: 13.05.2024 08:49
Кількість переглядів: 780

Фото без описуКонтроль за дотриманням Правил благоустрою під час функціонування об’єктів тимчасової пересувної мережі у сфері відпочинку та розваг у м. Яготині

Враховуючи звернення фізичної особи-підприємця Гузова М.А. та з метою впорядкування організації виїзної торгівлі та надання послуг у сфері відпочинку та розваг, забезпечення належного контролю за санітарним та екологічним станом на території Яготинської міської територіальної громади, виконавчим комітетом Яготинської міської ради прийнято відповідне рішення від 22.04.2024 № 154, яким надано погодження фізичній особі-підприємцю Гузову М.А. на розміщення дитячих розважальних атракціонів та торговельних наметів в м. Яготині, на період з 01.05.2024 до 15.10.2024 на вул. Незалежності (поруч зі стадіоном «Колос»).

З метою належного виконання рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради «Про надання погодження фізичній особі - підприємцю Гузову М.А. на розміщення дитячих розважальних атракціонів та торговельних наметів для здійснення виїзної торгівлі в м. Яготині» та здійснення контролю щодо забезпечення належного стану благоустрою прилеглих територій до об’єктів тимчасової пересувної мережі у сфері відпочинку та розваг на території м. Яготина, 09.05.2024 працівники сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради провели об’їзд місця функціонування тимчасової пересувної мережі (дитячих атракціонів та торговельних наметів) у м. Яготині щодо дотримання вимог Правил благоустрою та утримання територій населених пунктів Яготинської міської територіальної громади та Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі.

В ході відповідної роботи було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з фізичною особою-підприємцем Гузовим М.А. щодо дотримання правил та алгоритму дій поводження при повітряній тривозі, а також вручено пам’ятку-попередження суб’єктам господарювання «Порядок здійснення виїзної та виносної торгівлі» щодо проведення своєчасного прибирання прилеглої території та укладення договору на вивіз побутових відходів тощо.

В свою чергу працівники сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради, звернули увагу суб’єкта підприємницької діяльності на дотримання вимог Правил благоустрою та утримання територій населених пунктів Яготинської міської територіальної громади, затверджених рішенням Яготинської міської ради від 29.04.2021 № 477-08-VIII.

 

Інформує сектор торгівлі,

підтримки підприємництва та реклами

апарату Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора