ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ: КОМАНДА КИЇВЩИНИ ЧЕМПІОН З ФУТЗАЛУ І БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР З ЧЕРЛІДЕНГУ

Дата: 17.06.2024 08:38
Кількість переглядів: 600

Фото без описуКиївщина – переможець з футзалу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Наші «Котигорошки» з Бориспільщини з рахунком 6:0 вибороли перемогу у команди з Рівненщини. 

«Спритність, швидкість та точні паси «Котигорошок» захоплювала всіх. Організували нашим хлопцям солідну підтримку. Вболівали всією Київською ОДА. Емоції та адреналін зашкалювали. Дякуємо «Котигорошки» за цю вкрай важливу і потрібну перемогу!» – написав на своїй сторінці у Facebook голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко. 

Маємо ще одних призерів. Команда з черліденгу «Вернісаж» Святопетрівського ліцею Бучанського району виборола бронзу. Їх запальний номер не залишив байдужим ні вболівальників, ні суддів! 

Не пощастило нашій команді зі спортивного орієнтування. «Невгамовні» з Ірпеня, на жаль, не увійшли в трійку призерів! 

«Але не сумуємо! Переконаний, що кожна команда ще порадує нас новими перемогами. Вдячний дітям за таке спортивне свято і позитивні емоції. Не стомлююся повторювати, що діти Київщини найкращі! Ви наша гордість! Ви йшли до мети цілеспрямовано, як би не було важко. І щиро вдячний тренерам та батькам наших спортивних зірочок!» – наголосив Руслан Кравченко. 

Голова КОДА також подякував організаторам проєкту за його реалізацію. 

Улюбленцем дітей став наш символ – Єнот! Він забезпечував і гарний настрій нашим командам, і підбадьорював в разі програшу. 

#разомпереможемо #шкільніліги #плічопліч #scl #scl_kyivregion #Київщина

 

Інформує КОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора