Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Дата: 16.07.2024 16:05
Кількість переглядів: 1075

На виконання вимог ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11 вересня 2003 року № 1160-IV, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, Яготинська міська рада повідомляє про наміри оприлюднити регуляторний акт – проєкт рішення «Про затвердження Порядку демонтажу збірно-розбірних металевих гаражів, сезонних майданчиків, тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Яготинської міської територіальної громади».

Проєкт рішення розроблено відповідно до вимог законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про благоустрій населених пунктів», Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 21.10.2011№244, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 року за  № 1330/20068.

Розробник проєкту – відділ з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради.

Зауваження та пропозиції щодо проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу приймаються в письмовій формі за поштовою адресою: вулиця Незалежності, будинок 110, місто Яготин, Бориспільський район, Київська область, 07700, відділ з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради (контактний телефон: (04575) 5-55-90), а також на електронну адресу mistobud@yagotinmiska-rada.gov.ua.

Термін приймання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом 30 календарних днів із дня оприлюднення.

Аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення Яготинської міської ради "Про затвердження Порядку демонтажу збірно-розбірних металевих гаражів, сезонних майданчиків, тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Яготинської міської територіальної громади".

Проєкт рішення Яготинської міської ради "Про затвердження Порядку демонтажу збірно-розбірних металевих гаражів, сезонних майданчиків, тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Яготинської міської територіальної громади".

Додаток до проєкту рішення: Порядок демонтажу збірно-розбірних металевих гаражів, сезонних майданчиків, тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Яготинської міської територіальної громадиДодаток 1, додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора