ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У МАКАРОВІ ТРИВАЄ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ 5-ПОВЕРХІВКИ НА САДОВІЙ, 1

Дата: 17.07.2024 11:41
Кількість переглядів: 48

Фото без описуВнаслідок російської військової агресії у Бучанському районі було пошкоджено або зруйновано понад 18,8 тисячі об’єктів. Наразі активно триває процес відбудови за урядовими програмами, за сприяння міжнародних організацій та фондів. Зокрема, в Макарові проводять капітальний ремонт 5-поверхового будинку за адресою: вулиця Садова, 1. Роботи виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Внаслідок пошкоджень, отриманих навесні 2022 року, у будинку був знищений один під’їзд. Також у багатоповерхівці був понівечений дах, балкони, вибиті вікна та двері, зруйновані інженерні мережі.

Житловий будинок розпочали відновлювати наприкінці 2023 року. Роботи стартували з демонтажу зруйнованих конструкцій, встановлення вибитих вікон та дверей та відбудови знищеної частини будинку.

Підрядник вже виконав низку робіт з підсилення фундаменту багатоповерхівки, та утеплення її фасадної частини. Також фахівці завершили утеплення горища та ремонт покрівлі, встановили внутрішні перегородки та виконали стяжку підлоги. Крім того, у будинку відновили пошкоджені інженерні мережі.

Наразі фахівці працюють над облаштуванням стелі та відмостки. Паралельно будівельники проводять ремонт вхідних груп. Згодом у будинку виконають внутрішнє оздоблення приміщень та місць загального користування. Також відновлять благоустрій прибудинкової території.

 

Інформує КОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора