ЩОДО СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ ТА ПОДАТКУ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО, ВІДМІННЕ ВІД ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

Дата: 13.08.2024 08:38
Кількість переглядів: 1064

Фото без описуЯготинська міська рада повідомляє громадянам – власникам нерухомого майна (житлових будинків площею понад 120 м² та квартир - більш як 60 м²), власникам земельних ділянок, а також постійним землекористувачам про необхідність сплати податкових зобов’язань з податку на нерухоме майно та земельного податку з фізичних осіб.

Так, відповідно до ст. 266 та ст. 287 Податкового кодексу України розпочалась сплата земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Земельний податок є обов’язковим платежем, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення, визначених п. 281.1 Податкового кодексу України.

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є обов’язковим платежем, що справляється з власників об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.

Оплату можна здійснити в будь-якому відділенні банку, поштовому відділенні, самостійно через Інтернет за реквізитами, вказаними у квитанціях.

 

Пам'ятайте, що від вашого розуміння та дотримання вимог чинного законодавства залежить функціонування громади.

 

Сподіваємося на розуміння та своєчасну оплату.

Зберігайте квитанції про оплату!

 


Матеріал для розміщення на вебсайті надано Фінансовим відділом Яготинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора