Пошук

Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 25.05.2017 18:01
Кількість переглядів: 566

25 травня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

На засіданні були присутні прокурор Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури, юрист 1 класу М.В. Шиленко, підприємці та засоби масової інформації.

На початку засідання, члени виконкому з метою проведення на належному рівні прийому офіційної делегації  Республіки Польща та враховуючи вимоги чинного законодавств затвердили План заходів прийому офіційної делегації Республіки Польща з 30 травня по 02 червня 2017 року.

Надалі члени виконавчого комітету розглянули подані документи ПП «РОКІАН-СЕРВІС» та прийняли рішення про надання дозвілу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами на опорах ліній електропередач та вуличного освітлення в м. Яготині на перехресті вулиць Київська та провулку Говорова, а також на перехресті вулиць Незалежності та Переяслівська.

Надалі, відповідно до порядку денного, члени виконкому розглядали питання щодо визначення розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин. Прокурор Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури, юрист 1 класу М.В. Шиленко зазначив, що відповідно статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» замовник, який має намір щодо забудови земельної ділянки у відповідному населеному пункті, зобов’язаний взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту. Тож члени виконавчого комітету розглянувши заяви та документи, що підтверджують загальну кошторисну вартість будівництва об'єкта встановлювали розмір пайової участі підприємств, установ, організацій та приватних підприємців на розвиток інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин.

Також члени виконавчого комітету розглянули документи та прийняли рішення: про присвоєння поштових адрес частинам житлових будинків, про надання дозволів на підведення води до індивідуальних житлових будинків в м. Яготин та про надання матеріальної допомоги громадянам міста.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора