Асоціація малих міст України визначилася з планами на 2018 рік

Дата: 02.02.2018 18:01
Кількість переглядів: 702

Фото без описуВідбулося перше у 2018 році засідання правління Асоціації малих міст України (АММУ), яке пройшло 13 січня у місті Пирятин Полтавської області. Під час засідання присутні обговорили діяльність АММУ у 2017 році та визначилися з планами на 2018 рік.

Як відзначив Голова АММУ Павло Козирєв, 2018 рік для Асоціації буде цікавим: в чомусь складним, але, разом з тим, проривним. «Новий рік відкриває для нас нові можливості та ставить нові виклики. Головне – не втрачати заданого темпу роботи».

Павло Козирєв відзначив основні напрямки роботи АММУ у 2018 році – продовження співпраці з партнерами по реалізації спільних проектів.

Також під час засідання правління одностайно було переобрано виконавчого директора Асоціації. Ним стала Антоніна Домікан, яка до цього займала посаду заступника виконавчого директора АММУ. Валентина Полтавець, яка обіймала цю посаду, вирішила зосередитися на роботі у Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад». Але вона висловила сподівання, що Асоціація об’єднаних територіальних громад стане для АММУ новим партнером у нових проектах.

За інформацією Асоціації малих міст України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора