Об’їзд території міста щодо недопущення несанкціонованої торгівлі

Дата: 10.10.2017 17:30
Кількість переглядів: 547

Фото без опису10 жовтня працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради було проведено об’їзд території міста, з метою недопущення несанкціонованої торгівлі та дотримання Правил благоустрою м. Яготин фізичними особами, які здійснюють торгівлю на території Яготина.

Під час об’їзду по вул. Вокзальній, біля торгових рядів продажу сільськогосподарської продукції було виявлено несанкціоновану торгівлю товарами господарської групи та продуктами харчування, які продавали фізичні особи, у забороненому місці.

Кліматичні умови, які тривали впродовж тижня, що минув, прискорили сезон збору горіхів та масовий їх продаж. Поблизу торгових рядів, що вище зазначені, громадяни по вул. Вокзальній, м. Яготин продавали фізичним особам – підприємцям зібраний врожай горіхів. Місця для паркування транспорту були заставлені сітками та мішками з горіхами, що порушує Правила благоустрою.

З продавцями та фізичними особами – підприємцями представники міської ради провели роз’яснювальну бесіду, та зробили усне попередження, що у разі повторного випадку порушення Правил благоустрою, які діють на території м. Яготин, їх буде притягнуто до адміністративної  відповідальності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора