Церемонія “Свято олімпійського прапора”

Дата: 07.02.2018 18:03
Кількість переглядів: 570

Фото без описуЗ метою розвитку олімпійського руху в Україні, сприяння вихованню почуття патріотизму, гордості за свою державу, формування позитивного відношення до олімпійського руху та здорового способу життя , вшанування уславлених особистостей спорту в українських містах та містечках, селищах та селах проводиться церемонія “Свята олімпійського прапора”.

9 лютого 2018 року на площі перед Київською обласною державною адміністрацією відбудеться урочиста церемонія підняття державного стяга України та прапора Національного Олімпійського комітету на честь відкриття ігор ХХІІІ зимової Олімпіади, які відбудуться з 9 по 25 лютого у південнокорейському Пхьончхані.

Честь підняти державний прапор України буде надано голові Київської обласної державної адміністрації Олександру Горгану.

А прапор Національного олімпійського комітету урочисто нестимуть учасники Олімпійських Ігор: борець вільного стилю та срібний призер Олімпійських ігор Валерій Андрійцев, борець греко-римського стилю та призер Олімпійських ігор Андрій Калашников, веслувальниця та призерка Олімпійських ігор Тетяна Семикіна, яхтсменка, триразова учасниця Олімпійських ігор, дворазова бронзова призерка Олімпіади Олена Пахольчик та чемпіонка з ковзанярського спорту і учасниця Олімпійських ігор в Солт-Лейк-Сіті Олена Мягких.

В заході візьмуть участь відомі спортсмени з Київщини та їхні тренери, представники федерацій, комунальних закладів та спортивних організацій

Нагадаємо, що Україну на XXIІI зимових Олімпійських іграх  представлятимуть 33 спортсмени - саме стільки атлетів виконали умови кваліфікаційного відбору міжнародних федерацій з зимових видів спорту, виборовши відповідні ліцензії. Київщину представлятиме  майстер спорту з біатлону Володимир Сємаков.

Місце проведення:

площа Лесі Українки, 1, центральний вхід до адмінбудівлі Київської облдержадміністрації (ст.м. Печерська)

Дата проведення: 9 лютого. Початок заходу: о 9.15

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у святковому заході!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора