Шановні жителі міста Яготина!

Дата: 27.02.2019 18:06
Кількість переглядів: 528

Фото без описуЯготинська міська рада повідомляє про надання громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва в межах індивідуальної житлової забудови садибного типу житлового масиву «Південна» в м. Яготині.

Відповідно до ст. 121 Земельного кодексу України громадяни України, у тому числі учасники антитерористичної операції мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель комунальної власності, зокрема для будівництва і обслуговування житлого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в містах - не більше 0,10 гектара.

Відповідно до п.п. 14 п. 1 ст. 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» учасники бойових дій мають право на першочергове відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва.

Надання у власність земельних ділянок здійснюється за умови, що жителі міста Яготина не скористалися своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки за цим видом використання та надали відповідний перелік документів:

- копію паспорту;

- копію документа, що посвідчує право на пільгу (за наявності)

- графічні матеріали з бажаним місцем розташування земельної ділянки, які, в тому числі, можна отримати безпосередньо в міській раді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора