Шановні мешканці міста Яготина - очікується ускладнення погодних умов

Дата: 02.03.2018 18:07
Кількість переглядів: 540

Фото без опису3 березня негода повертається до Київської області. Внаслідок дії циклону очікуються сильні опади у вигляді снігу, місцями пориви вітру 15-18 м/с., хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Шановні мешканці міста очікується приріст снігового покрову 10-17 см.

Яготинська міська рада закликає мешканців Яготинщини, у зв’язку з ускладненням погодних умов, бути максимально уважними та обережними на дорогах. Керуючи автотранспортом в несприятливих погодних умовах, дотримуйтеся швидкісного режиму і тримайте достатню дистанцію від інших учасників руху. Паркуйте автомобіль в гараж, а при його відсутності, залишайте авто далеко від дерев і слабо укріплених конструкцій.

Міська рада звертається до власників автотранспорту: не залишайте без потреби авто в місцях, де буде ускладнено рух снігоприбиральної комунальної техніки.

Зверніть увагу, що ті домогосподарства, опалення яких залежить від електрики, з огляду на ризики обриву електромереж, необхідно підготувати до зниження рівня струму. 

Шановні громадяни! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Бережіть себе та своїх близьких!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора