Пошук

Шановні дільничні інспектори поліції!

Дата: 16.06.2017 18:08
Кількість переглядів: 606

Щиро вітаю вас зі святом!

Зміцнення правопорядку, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, профілактика злочинів та правопорушень, а також їх розкриття - це основне завдання дільничного. За родом своєї діяльності ви знаходитесь найближче до людей та добре володієте важливою інформацією про особливості довіреної вам дільниці,  адже люди в першу чергу звертаються саме до вас, як до представника влади. Ці знання дають змогу передбачити можливі прояви правопорушень та вжити оперативних заходів для їх попередження.

Нехай професійне свято додає вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої держави. І нехай ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

У день професійного свята бажаю вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Нехай добро та справедливість будуть постійними супутниками Вашої справи. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя, благополуччя, достатку та злагоди у ваших родинах, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі. 

 
З повагою
Виконувач обов'язків Яготинського міського голови       Сергій Овчаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора