Пошук

Засідання 21 сесії міської ради

Дата: 06.07.2017 18:08
Кількість переглядів: 563

 06 липня відбулося засідання двадцять першої сесії міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Н.М.Дзюби. В роботі сесії взяла участь перший заступник голови Яготинської районної державної адміністрації О.І.Рудніцька.

На порядок денний засідання було винесено сорок п'ять питань. Зокрема, депутати заслухали звіт головного бухгалтера міської ради В.М.Пантелусь та прийняли рішення про  затвердження  звіту про виконання міського бюджету м.Яготин за перший квартал 2017 року. Обговоривши питання місцевих податків депутати прийняли рішення про встановлення місцевих податків на території міста Яготина на 2018 рік, які будуть опубліковані в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради. 

Серед іншого, депутати прийняли рішення  про передачу комунального майна з балансу комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора»  на баланс Яготинської міської ради  та про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Яготин безхазяйних станцій катодного захисту газових мереж.

Традиційно депутатами було розглянуто низку земельних питань та прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора