Шановні мешканці міста, розчистка міста від снігу – спільне завдання!

Дата: 01.03.2018 18:10
Кількість переглядів: 451

Фото без описуЗ 28 лютого не припиняються рясні опади, у вигляді снігу і зима господарює на вулицях міста.

При розчистці снігу задіяно 6 одиниць техніки комунального підприємства міської ради «Комунальник», яка розчищає не лише вулиці, а й тротуари, зупинки  автобусних маршрутів загального користування.

Шановні мешканці міста, звертаємо вашу увагу на те,  що місто має протяжність 165 км доріг комунальної власності і для того, щоб завершити розчистку вулиць комунальної власності необхідно близько 48 годин – при умові припинення випаду осадків.

Комунальники працюватимуть у посиленому режимі і надалі, адже мають виконати основне доручення міського голови - забезпечити жителям міста безперешкодним доступом до роботи, навчальних закладів та об'єктів соціальної сфери, торгівлі, медицини

Втім, залишається багато проблемних ділянок на околицях і в центральній частині міста. Особливо там, де не має можливості заїхати важка техніка.

Проте своєчасному та якісному прибиранню вулиць заважає недостатня кількість власної комунальної техніки та недотримання мешканцями правил благоустрою. Не всі машини пристосовані до очистки під "нуль"- заважають колодязні люки,  які зрізаються відвалами техніки. Припаркований приватний транспорт у невизначених місцях  та на узбіччях також не дозволяє якісно очистити територію. Засаджені вулиці деревами та перегородки з блоків біля міжбудинкових проїздів –  також перешкода для роботи техніки.  Комфортна зона для роботи машин - "прямокутник 4 на 3 метри"  та відсутність бетонних перегородок біля будинків. Ми не виправдовуємося, але факт залишається фактом.

Шановні яготинці!

Погодні умови сьогодні створюють низку незручностей для кожного мешканця нашого міста. Комунальні служби працюють безперестанно, аби максимально розчистити дороги і тротуари від снігу, але техніка потребує  часу для відновлення, а люди відпочинку, відповідно до трудового кодексу.

Яготин – це наш спільний дім і лише спільними зусиллями ми подолаємо наслідки негоди, та повернемо життєдіяльність міста у звичний режим.

Щиро сподіваємось на ваше розуміння!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора