Урочистості до Дня працівників харчової промисловості

Дата: 12.10.2017 18:11
Кількість переглядів: 686

Фото без опису12 жовтня в актовому залі ПАТ «Яготинський маслозавод» з нагоди професійного свята Дня працівника харчової промисловості відбулися урочистості за участі голови комісії з припинення (перетворення) ПАТ «Яготинський маслозавод» О.О. Сіренка, як організатора заходу, міського голови Н.М. Дзюби, першого заступника міського голови С.О. Овчаренка, виконувача обов’язків голови Яготинської районної державної адміністрації О.І. Рудніцької, голови Яготинської районної ради В.Г. Грицая, працівників підприємства та представників місцевих ЗМІ.

На початку святкування керівник ПАТ «Яготинський маслозавод» О.О. Сіренко привітав працівників підприємства з наступаючим святом – Днем працівника харчової промисловості та побажав процвітання Яготинському маслозаводу та нових ринків збуту для продукції, яка так смакує кожному українцю. 

Під час урочистостей міський голова Н.М. Дзюба та перший заступник міського голови С.О. Овчаренко привітали працівників Яготинського маслозаводу з професійним святом та подякували всім працівникам за невтомну працю! Побажали міцного здоров'я, благополуччя, великого людського щастя, натхнення на нові плідні справи, звершення усіх планів та задумів, щоб з кожним днем зростала питома вага продукції як на українських прилавках, так і на європейських – від чого збільшуватиметься добробут всіх яготинців.

Міський голова Наталія Миколаївна вручила сувенірну подяку колективу ПАТ «Яготинський маслозавод» в особі голови правління Олександра Олександровича Сіренка за  сумлінну працю, високий професіоналізм  працівників, досягнення високих показників у виробництві молочної продукції, вагомий внесок у розвиток  харчової та переробної промисловості, забезпечення населення міста високоякісною молочною продукцією, тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування на благо територіальної громади міста.

За багаторічну сумлінну та плідну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток підприємства харчової і переробної промисловості та з нагоди Дня працівників харчової промисловості міський голова Н. М. Дзюба вручила грамоти та цінні подарунки начальнику планово-економічного відділу Т.Б. Кузьменко та начальнику відділу капітального будівництва І.О. Йорі.

Вітали працівників заводу і виконувач обов’язків голови Яготинської районної державної адміністрації Рудніцька та голова Яготинської районної ради В.Г. Грицай.

Свою українську творчість дарував присутнім у залі вокальний ансамбль «Мереживо», Яготинського районного будинку культури.

Запорукою досягнення успіху є кредо, яким керується керівник ПАТ «Яготинський маслозавод» Олександр Олександрович Сіренко – це щира відданість своїй справі та прагнення дотримуватись найвищих стандартів якості, тому продукція Яготинського маслозаводу користується великим попитом серед споживачів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора