День сім’ї, любові та вірності

Дата: 12.05.2018 18:12
Кількість переглядів: 635

Фото без описуДень сім’ї, любові та вірності – це святе для кожної родини асоціюється з ніжністю та любов’ю,яку ми зберігаємо в серці все життя. Бо батьки, як ніхто, вміють заспокоїти та зрозуміти свою дитину, захистити її та потурбуватися про неї. Любов матері та тата до своїх дітей воістину велична. Ці слова, думки про родину, трепетне до неї відношення, хвилюючий емоційний настрій наповнювали 12 травня зал Яготинського районного будинку культури, в якому зібрались батьки та учні Яготинської дитячої музичної школи з приводу урочистого концерту до Дня матері та Дня сім’ї.

Концерт розпочався з виступу найменших учасників свята. Вони подарували не лише танок, але й щирі усмішки, бо з струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Всі ми – український народ, складаємося з родин: маленьких і великих, дружніх і працьовитих.

Великий зал будинку культури зібрав багато дітей, батьків, гостей, серед яких були: міський голова Н.М. Дзюба та представники районної влади, а також багатодітні сім’ї, яким сьогодні були вручені подяки та подарунки.

«Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну і це дійсно чудове рішення, що в нас святкується День матері, бо це день життя, майбутнього, це віра в те, що саме материнські руки врятують цей Світ, захистять від війни та повернуть тих синів, яких чекають вдома. Давайте поважати маму сьогодні, завтра і завжди і пам’ятати про те, що жінка – це мати, яка дала життя і якщо чоловіки будуть зневажливо відноситись до жінки-матері то і держава не буде мати майбутнього», - зауважила Наталія Миколаївна.

Міський голова від щирого серця привітала всіх матерів зі святом! Побажала щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра і щоб тепло домашнього вогнища, створене лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало родини повсякчас та поверталося сторицею.

Невтомно вражали глядачів своїми співочими талантами Кіра Бейгул, Олег Лабудяк, Альона Шевченко, Діана Горбатко.

Справжню хореографічну феєрію влаштували вихованці зразкового хореографічного ансамблю «Лабіринт». Яскрава, чаруюча атмосфера захоплювала подих усіх присутніх. Концерт до Дня матері та Дня сім’ї завершився оплесками стоячи.

Звісно, на сцені не було відомих акторів, зіркових співаків чи майстрів хореографії, для яких те, що вони роблять, є їх повсякденною справою та професією. Але те, що продемонстрували діти, – результат їх безперечного таланту, важкої праці та наполегливості.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора