Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 18.12.2018 18:12
Кількість переглядів: 453

Фото без опису18 грудня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка.

У засіданні взяли участь: керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради та представники громадськості, депутат Яготинської міської ради VII скликання І.М. Смаглій, засоби масової інформації.

На початку засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про схвалення міського бюджету м. Яготина на 2019 рік. В ході обговорення дане питання було відхилено.

З метою визначення основних напрямків діяльності міської ради в 2019 році було погоджено перспективний план роботи.

Розглянувши Акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 29 листопада 2018 року, члени виконавчого комітету надали дозвіл комунальному підприємству «Комунальник» на видалення 91 (дев’яносто одного) дерева. За результатами голосування було зобов’язано комунальне підприємство Яготинської міської ради «Комунальник», в особі начальника А.В. Стріхи отримати ордер на видалення зелених насаджень, а також роботи проводити з дотриманням Правил техніки безпеки та Правил дорожнього руху.

У зв’язку з кадровими змінами було затверджено новий склад комісії з питань контролю за дотриманням автомобільними перевізниками умов договорів на перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах загального користування в м. Яготині.

Надалі було визначено розмір пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин при будівництві магазинів.

З метою підтримки окремих категорій населення та вирішення їх життєвих проблем було схвалено Програму соціального захисту окремих категорій населення на 2018 - 2020 роки в новій редакції.

Традиційно були розглянуті документи та прийняті рішення про надання дозволу на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж; про зміну поштових адрес; про надання матеріальної допомоги жителям міста.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора