На порядку денному питання: присвоєння звання «Почесний житель міста Яготин»

Дата: 30.08.2018 18:14
Кількість переглядів: 560

Фото без опису30 серпня у залі засідань міської ради відбулось засідання позачергової тридцять сьомої сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

На початку засідання Наталія Миколаївна внесла пропозицію включити до порядку денного сесії  від трудового колективу Яготинської районної центральної лікарні щодо присвоєння звання «Почесний житель міста Яготин» Віталію Григоровичу Яремі.

Ярема Віталій Григорович - український політик, фахівець з правоохоронної діяльності, Генерал-лейтенант міліції у відставці. З 19 червня 2014 року Верховна Рада України VII скликання призначила Віталія Григоровича Генеральним прокурором України.

Віталій Григорович не стоїть осторонь проблем медичної галузі міста Яготин та Яготинського району, особисто опікується наданням матеріальної допомоги медичним закладам району на придбання вкрай необхідних високовартісних генераторів кисню на загальну суму 340 тис. гривень.

Наостанок, міський голова Н.М. Дзюба додала, що лише завдяки зусиллям В.Г. Яреми з бюджету Київської обласної державної адміністрації (кошти митного експерименту щодо фінансування реконструкції автодоріг спрямовують у спеціальні фонди регіональних бюджетів) будуть виділені кошти для ремонту вул. Незалежності в м. Яготині.

За результатами голосування було прийнято рішення про присвоєння звання «Почесний житель міста Яготин» Віталію Григоровичу Яремі та внесено зміни до Положення про нагородження Яготинської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 31.03.2011 № 108-08-VI "Про затвердження Положення про нагородження Яготинської міської ради".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора