Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 28.02.2018 18:20
Кількість переглядів: 554

Фото без опису28 лютого відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

На початку засідання члени виконкому  з метою недопущення руйнування дорожнього покриття вулиці Філатова та дотримання безпеки дорожнього руху в місті Яготині вирішили обмежити рух вантажного автотранспорту вулицею Філатова, від перехрестя з вулицею Шевченка до перехрестя з вулицею Згурівська в місті Яготині.

Після погодженням схеми обмеження руху вантажного автотранспорту у відділі безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції комунальне підприємство Яготинської міської ради «Комунальник» встановить огороджувальні елементи по висоті, швидкості та дорожні знаки 3.18 «Рух транспортних засобів, висота яких перевищує 3,5 м, заборонено», 3.3 «Рух вантажних автомобілів з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т, заборонено» від перехрестя з вулицею Шевченка до перехрестя з вулицею Згурівська.

Під час засідання було встановлено розмір пайової участі фізичній особі-підприємцю від загальної кошторисної вартості будівництва об'єкта – нежитлового приміщення в м. Яготині на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

У зв’язку зі зверненням Яготинського районного відділу з питань пробації щодо визначення підприємств та видів оплачуваних суспільно корисних робіт, на які можуть залучатися особи, стосовно яких накладено примусове стягнення із заборгованості зі сплати аліментів членами виконавчого комітету було вирішено направити відповідні запити до Міністерства юстиції України щодо надання роз’яснення з визначення підприємств.

Традиційно члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготин; про присвоєння та зміну поштових адрес; про погодження режиму роботу магазину-кафе; про надання дозволів на торгівлю на території міста; про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора