Концертна святкова програма з нагоди відзначення 72-річниці Дня Перемоги

Дата: 09.05.2017 18:20
Кількість переглядів: 728

Фото без описуПісля закінчення мітингу-реквієму з нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на містян та гостей міста чекала святкова концертна програма поблизу пам’ятника «Невідомому солдату».

Об 11:30 годині на Алеї Слави розпочався виступ народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби "Солдатська пам'ять", дипломанта багатьох обласних конкурсів ім. Кирила Стеценка, учасника республіканських концертів в Палаці «Україна», Київській державній філармонії. Від ветеранських щирих сердець лунали теплі вітання, а виконання музичних творів додавали містянам козацького духу. 

Пісні на військову тематику проникливо звучали від народного аматорського хору «Джерело» Сулимівського сільського клубу та народного аматорського ансамблю народної пісні і музики «Дивосил».

Дарували присутнім свою творчість, свій талант Заслужена артистка естради Алла Васик, талановиті музичні виконавці І.Тележенко, А.Коваленко.

Звучала на концерті і інструментальна музика у виконанні Тріо «Експромт».

Загалом святкова програма на Алеї Слави зібрала справжніх шанувальників фронтової пісні. Їх знають усі, їх полюбляють люди різних віків. Адже творчість композиторів-піснярів у воєнні роки – одна із самих чудових сторінок нашої музики. Пісні тоді народжувалися в боях, з ними йшли на подвиг, вони вселяли сили і впевненість у перемозі над ворогом.

Під час концерту всі присутні мали змогу посмакувати смачною «солдатською кашею». 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора