Звітний концерт Яготинської дитячої школи мистецтв

Дата: 22.05.2019 18:20
Кількість переглядів: 789

Фото без описуПротягом навчального року в школі мистецтв відбувається велика кількість різноманітних концертних заходів. Але Звітний концерт – це особлива подія. Це яскрава презентація всіх напрямків роботи учбового закладу.

22 травня жителі нашого міста мали можливість отримати безліч приємних емоцій від творчості учнів та їх викладачів.

1958 рік надовго запам’ятався жителям м. Яготина, бо саме тоді відкрилася музична школа і 1 вересня 1958 року став народженням теперішньої Яготинської дитячої школи мистецтв. Створена школа розвивалась завдяки талановитим керівникам і викладачам.

У звітному концерті традиційно взяли участь солісти та колективи, викладачі школи, учні, які у своєму виконанні гармонійно поєднали класичну та народну музику, мистецтво танцю та вокального співу, сучасні ритми та народні мелодії.

Програма звітного концерту була дуже насичена і різноманітна. В котрий раз юні таланти міста довели, що навчання в школі мистецтв - це захоплююче заняття.

Під час виступів зала будинку культури неодноразово вибухала шквалом овацій, все це створило особливу атмосферу концерту, який пройшов на одному подиху. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора