Пошук

Робоча нарада

Дата: 17.07.2018 18:25
Кількість переглядів: 434

17 липня у залі засідань міської ради відбулась робоча нарада під головуванням міського голови Н.М. Дзюби з суб’єктами підприємницької діяльності, у сфері надання ритуальних послуг.

На нараді були присутні: секретар міської ради Т.І. Рубанчук, заступник міського голови О.І. Федина, начальник відділу юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявський, начальник спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» І.М. Смаглій та суб’єкти підприємницької діяльності: В.Г. Кисіль, Г.В. Дзюба, А.І. Калашнюк, Н.В. Федосєєва, І.П. Шульга.

Під час засідання начальник СКП міської ради «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що при здійсненні поховання померлих на території міста Яготин необхідно керуватись чинним законодавством, зокрема:

1. Законом України «Про поховання та похоронну справу».

2. Наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19.11.2003 №193 «Про затвердження нормативно-правових актів щодо реалізації Закону України «Про поховання та похоронну справу».

3. Положенням про порядок надання ритуальних послуг на території міста Яготин, затвердженого рішенням Яготинської міської ради 13.09.2016 № 501-11-VII.

Ігор Михайлович додав, що керуючись чинним законодавством суб'єкт господарювання, що виявив бажання працювати на ринку ритуальних послуг, має подати до СКП «Ритуал» відповідну заяву щодо укладання  договору про надання ритуальних послуг на ім'я її керівника та долучити до заяви (засвідчені у встановленому порядку копії) такі документи:

- копію довідки про включення до ЄДРПОУ для юридичної особи або довідки про присвоєння ідентифікаційного номера для фізичної особи;

- копію свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності;

- перелік послуг, що пропонуються для надання суб’єктом господарювання;

- режим роботи та номер телефону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора