З Днем незалежності України!

Дата: 23.08.2018 18:26
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

Фото без описуСповнені глибокою вірою, надією та сподіваннями на мир в нашій державі ми в очікуванні найголовнішого та найбільш значимого для українського народу свята – Дня проголошення Незалежності України. У ньому головний зміст одвічної мрії українців до волі, самостійності, самоствердження, національного відродження, побудови демократичного суспільства, розвитку своєї культури, виховання молодого покоління в дусі українських традицій та поваги до славетної минувшини.

24 серпня – визначальна дата, освячена героїчною боротьбою мільйонів українців, які впродовж століть віддавали життя в ім’я Батьківщини. Це свято пам’яті про цілі покоління Героїв, що пройшли довгий і тернистий шлях до омріяної волі і свободи  нашого народу.  Інтереси України вони поклали вище за власне життя і гідно боролись до останнього подиху за національну ідею та українську державність.

Неустанна боротьба за незалежність української держави, сповнена жертовністю та героїзмом, продовжується і сьогодні на Сході України, де справжні патріоти мужньо і віддано захищають територіальну цілісність нашої держави. В цих трагічних, нелегких і водночас доленосних для України обставинах, які нам доводиться сьогодні переживати, ми по-новому відкриваємо для себе можливість жити у вільній і суверенній державі. Адже єдність, відповідальність, міцний національний дух, віра у Бога та Україну – це той шлях, що приведе нас до довгоочікуваної перемоги.

Шановні мешканці міста Яготин! Нехай ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди буде плідною та натхненною. Нехай не міліє джерело віри і любові до цієї неповторно-прекрасної землі, а рідне слово, народна пісня, хрещата вишиванка, золото хлібів під мирним небом додають снаги і впевненості у власних силах та переконаннях. Бо, саме серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього українського народу.

З повагою
Яготинський міський голова                  Наталія Дзюба
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора