Участь у колегії

Дата: 01.10.2018 18:28
Кількість переглядів: 503

Фото без опису1 жовтня міський голова Н.М. Дзюба взяла участь у засіданні колегії Київської обласної державної адміністрації, яка відбулась під головуванням голови КОДА О.Л. Горгана.

Під час засідання були розглянуті питання:

 

1. Про принципи формування проекту бюджету Київської області на 2019 рік та взаємодія з місцевими органами виконавчої влади з питань формування місцевих бюджетів.

2. Про результати роботи обласної робочої групи з підготовки пропозицій про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області, затвердженої розпорядженням голови Київської облдержадміністрації
від 24.07.2017 № 376.

3. Про проведену роботу щодо підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи осінньо-зимовий період 2018/2019 року в Київській області.

4. Про  підготовку автомобільних доріг загального користування Київської області до експлуатації в осінньо-зимовий період 2018/2019 року.

5. Про хід приписної кампанії та укладання договорів з Національною службою здоров’я України.

6. Про стан пенсійного забезпечення, надходження платежів та погашення заборгованості перед бюджетом Пенсійного фонду України.

7. Про стан виконання Комплексної програми соціальної підтримки в Київській області учасників АТО та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.

8. Про проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», відповідно до статті 44 Закону України «Про державну службу» та постанови Кабінету Міністрів України від 23.08.2017 № 640 «Про затвердження Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора