Виставка трьох поколінь

Дата: 16.11.2017 18:29
Кількість переглядів: 707

Фото без опису16 листопада працівники Яготинської міської ради завітали до художньої майстерні Яготинського художника Олександра Літвінова, який представив на огляд відвідувачів картини трьох поколінь, де мовою живопису відтворені власні роботи, доньки Ярослави та онуки Лізи.

Олександр Станіславович Літвінов народився у 1953 році на Луганщині, а з 1958 року проживає в м. Яготин. Після закінчення Яготинської середньої школи № 1 пішов служити до армії. Потім вступив до Київської інженерно-будівельного інституту. З 1979 по 2001 рік Олександр Станіславович працював художником-оформлювачем у Яготинському райагротехсервісі. З 2001 року і по сьогоднішній день працює художником-реставратором в комунальному закладі Київської обласної ради «Яготинський історичний музей».

Нині О.С. Літвінов є автором і виконавцем меморіальних комплексів загиблим воїнам у селах Яготинського та Згурівського районів. Олександр Станіславович є автором пам’ятників загиблим партизанам у Згурівці, пам’ятника воїнам НКВС у с.Кулябівка, меморіальних дошок Непорожньому О.С., Непорожньому П.С., Буслу С.Д., Шовкоплясу І.Г., воїну-афганцю Бондаренку І.В.

На картинах художника можна побачити багату палітру кольорів, дрібні деталі і глибокі сенси. В картинах трьох поколінь відображені з великою любов’ю краєвиди Яготинського краю, його побут, історія. Всі картини вражають своєю буденною реальністю і любов'ю до рідної Яготинщини випромінюючи домашній затишок та певну «теплоту».

Магія пейзажу рідного краю здивує вас, якщо завітаєте на виставку картин наших земляків,  яка буде діяти до 30 листопада 2017 року в художній майстерні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора