Пошук

Святкування Дня медичного працівника

Дата: 15.06.2018 18:29
Кількість переглядів: 490

У третю неділю червня відзначається День медичного працівника, тож напередодні професійного свята 15 червня в Яготинському районному будинку культури жителі Яготинщини вітали не лише лікарів і медсестер, а й усіх тих без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

На заході звучали вітання першого заступника міського голови С.О. Овчаренка тим, хто пов’язав своє життя з медициною, адже в ці нелегкі для країни часи, праця медичного працівника воістину героїчна та гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я, йти під кулі незважаючи ні на що – рятуючи людське життя. Зі словами щирої вдячності звернувся Сергій Олександрович до ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. 

З нагоди Дня медичного працівника перший заступник міського голови С.О. Овчаренко вручив грамоти та побажав здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою. 

Медики, керівники, жителі та гості міста насолоджувались святковим концертом та хореографічними композиціями.

Звичайно в цей день всі присутні згадали тих, хто присвятив своє життя медицині, тих кого вже немає поруч та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора