Бережімо красу та неповторність рідного міста!

Дата: 14.05.2018 18:30
Кількість переглядів: 572

Фото без описуШановні мешканці міста, Яготинська міська рада дуже вдячна за Вашу активність, небайдужість та підтримання чистоти і порядку у нашому спільному домі під назвою - Яготин. Адже так приємно бачити прикрашені Вашими руками клумби на прибудинкових територіях, прибрані та покошені території біля приватних будинків.

Зокрема, хочеться відзначити тих мешканців приватного сектору, які уклали договори на вивіз побутових відходів. Нажаль ще дуже далеко до ідеалу, коли будуть укладені такі договори стовідсотково по всьому місту, але до цього необхідно прагнути, адже ми рухаємось у Європу.

Проте, не все так добре з прибиранням територій по мікрорайонах міста, де необхідна активна допомога самих мешканців, в тому числі з контролю за дотриманням Правил благоустрою у місті та укладення договорів на вивіз побутових відходів від приватного сектору.

Яготинська міська рада звертається з проханням до небайдужих громадян міста взяти на себе відповідальну ношу громадських інспекторів з благоустрою по кожному мікрорайону та звернутись до 21 травня 2018 року до Яготинської міської ради.

За отриманням інформації звертатися до відповідального працівника міської ради - Павленко Валентини Миколаївни (контактний номер телефону: 5-44-44). Громадянам, які мають бажання отримати посвідчення громадського інспектора з благоустрою, при собі мати фото 3х4 для оформлення відповідного посвідчення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора