Осінній місячник благоустрою на території м. Яготин

Дата: 09.10.2018 18:31
Кількість переглядів: 479

Фото без описуВідповідно до розпорядження міського голови від 25.09.2018 № 83-аг «Про проведення осіннього місячника благоустрою в місті Яготині» з  25 вересня по 18 жовтня 2018 року на території міста Яготина діє  осінній місячник з благоустрою та санітарної очистки міста.

В рамках осіннього місячника благоустрою керівникам підприємств, установ, організацій та мешканцям міста проводити прибирання власних та прилеглих територій, в межах, які закріплені відповідно до «Правил благоустрою та утримання територій у місті Яготині». Привести до належного стану фасади споруд, магазинів, виробничих приміщень, паркани, власні та прилеглі території, поновити або встановити номери будинків (у разі їх відсутності) власникам приватних садиб навести та підтримувати порядок у дворах та прилеглих до дворів територій.

05 жовтня під час об’їзду території м. Яготин працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради  було виявлено низку порушень:

по вул. Київській на прилеглій території дорожньо-ремонтного підрозділу №4 Філії «Київське дорожньо-експлуатаційне управління» ДП «Київський облдоруправління» було виявлено великі площі амброзії, які є шкідливими для здоров’я громадян, та зарослі чагарників;

по вул. Клубній поблизу підприємства «Яготинський завод мінеральних вод» розташована трансформаторна підстанція Яготинського районного підрозділу ПрАТ «Київобленерго», навколо якої нескошена поросль та купи сміття.

Керівникам зазначених підприємств направлені Приписи щодо негайного усунення порушень Правил благоустрою та утримання територій, які діють на території м. Яготин.

Вражаючу картину побачили працівники відділу на автобусній зупинці мікрорайону «РайСТ». Вивіска з однойменною назвою, яку було прикріплено на зупиночному павільйоні, понівечена. 

Шановні жителі міста!

Яготинська міська рада в черговий раз нагадує, що дотримання Правил благоустрою та утримання територій в м. Яготині є обов’язковими для всіх громадян.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора