Шановні жителі та гості міста!

Дата: 10.12.2018 18:32
Кількість переглядів: 786

Фото без опису11-13 грудня очікується ускладнення погодних умов, за даними Українського гідрометеорологічного центру.

Зокрема, 11 грудня вночі та вранці у півнінчих та центральних областях туман, видимість 200-500 м; вдень у Приазов'ї сильний дощ, на півдні країни пориви вітру 15-20 м/с. 12-13 грудня очікується ускладнення погодних умов: 12 грудня у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см; вночі 12 грудня у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади переважно у вигляді дощу; 13 грудня в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах країни ожеледиця.

Яготинська міська рада закликає мешканців Яготинщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та утриматися від поїздок особистим транспортом. 

У зв’язку з ускладненням погодних умов будьте максимально уважними та обережними на дорогах. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора