Зустріч з депутатом Верховної Ради Сергієм Міщенко

Дата: 24.01.2018 15:32
Кількість переглядів: 642

Фото без опису24 січня до Яготинського НВК "Спеціалізована школа - загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 3"  завітав депутат Верховної Ради України Сергій Григорович Міщенко.

На зустрічі були присутні: міський голова Н.М. Дзюба, перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, представники Яготинської районної державної адміністрації: виконувач обов’язків голови О.І. Рудніцька, заступник голови А.О. Антоненко, начальник відділу освіти М.Т. Степанченко, керівники шкіл міста Яготина та Яготинського району.

На початку зустрічі учні НВК № 3 привітали присутніх з новорічно-різдвяними святами побажавши усім миру, злагоди, благополуччя та сімейного затишку.

Міський голова Н.М. Дзюба спільно з виконувачем обов’язків голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцькою подякували Сергію Григоровичу за підтримку та опіку на містом та районом. «Бережіть наше місто, наших людей та сприяйте його розвитку», - зауважила Наталія Миколаївна. 

Сергій Григорович відзначив роботу навчальних закладів у напрямку реформування освіти у відповідності із Законом України «Про освіту», використанні сучасних форм і методів навчання, направлених на ефективну роботу вчителя та зупинився на першочергових завданнях діяльності його, як депутата Верховної Ради, які потребують вирішення в державі: пенсійна реформа, децентралізація, зміни в сучасному законодавстві, які сьогодні вкрай необхідні в суспільстві.

Депутат вручив сертифікати начальнику відділу освіти М.Т. Степанченко на отримання мультимедійного комплексу для всіх шкіл міста та Яготинського району.

По закінченню зустрічі Сергій Григорович мав розмову з керівниками навчальних закладів щодо обмін думками з впровадження у практику роботи навчальних закладів сучасних технологій навчання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора