Дотримання Правил благоустрою власниками торгових закладів м. Яготина

Дата: 13.06.2018 18:33
Кількість переглядів: 515

Фото без опису12 червня працівники відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради  провели об’їзд території міста, з метою контролю дотримання фізичними особами-підприємцями, власниками торгових закладів Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготин.

Суб’єктів господарювання, які порушили Правила благоустрою було попереджено про адміністративну відповідальність за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно якої передбачено накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від триста сорока гривень до тисяча триста шістдесяти гривень) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від вісімсот п’ятдесяти гривень і до тисячу сімсот гривень).

Яготинська міська рада звертається до Вас, шановні керівники підприємств, установ та організацій міста, фізичні особи-підприємці, відповідальні посадові особи щодо дотримання Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора