У полі зору депутата міської ради М.О. Пелеханя - чисте та охайне місто!

Дата: 14.05.2018 18:34
Кількість переглядів: 573

Фото без описуДепутат Яготинської міської ради VII скликання Микола Олександрович Пелехань запрошує усіх, хто любить своє місто, на весняну толоку в житловому масиві міста «Комбікормовий завод» 19 травня о 10 годині.

Головною метою весняного прибирання є покращення рівня благоустрою, приведення прилеглої території до належного санітарного стану після зимового періоду, посилення відповідальності населення та керівників підприємств, установ та організацій за належне утримання прилеглих територій.

Лише спільними зусиллями громадськості, мешканців кожного будинку, кожного працівника ми можемо зробити наш край чистішим, охайнішим, красивішим.

Запрошуємо Вас активно долучитися до весняних робіт з прибирання прилеглої території! Пам'ятаймо, що чистота – це чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного міста. Що таке місто? Це тисячі квартир та приватних будинків. Одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається з сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, міської влади.

"Зокрема на засіданні позачергової 34 сесії Яготинської міської ради було  проведено перерозподіл видатків на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вул. 24 Серпня в м. Яготин. Тож нехай наш мікрорайон буде не лише асфальтованим, а й відповідно чистим", - зауважив депутат Яготинської міської ради VII скликання Микола Олександрович Пелехань.

Збір учасників 19 травня о 10:00 на зупинці «Комбікормовий завод». Форма одягу — спортивна, з собою мати: пакет для сміття, господарські рукавички!

Шановні яготинці! Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту, і наше місто не виключення. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота міста – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. І життя влаштоване так, що постійно вимагає від нас прийняття важливих рішень, від яких залежить наше майбутнє та спільними зусиллями з громадою міста ми визначимо головні задачі і завдання, розв’язання і вирішення яких дозволить покращити життя в рідному місті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора