Пошук

З Днем усиновлення

Дата: 30.09.2017 09:15
Кількість переглядів: 483

Віра, Надія і Любов уособлюють головні християнські чесноти, втілюють ідеали мудрості й відкритого серця і в останній день вересня, в день великого православного свята, Дня святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми відзначає День усиновлення, адже це свято доброти і милосердя для всього українського суспільства. 

Ми пам'ятаємо, що дитинство – це чудова пора сподівань на щасливе життя та здійснення мрій і кожна дитина має на це право, адже чужих дітей не буває, і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові. 

Щиро дякую кожній сім’ї, яка усиновила дитину, хочу висловити подяку кожному з прийомних батьків, опікуну та піклувальнику, які подарували дитині частинку свого серця і сімейний затишок, адже у вас назавжди поселилось щастя, добробут та родинне благополуччя! 

Хай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! І пам'ятайте, що найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими! 

 


З повагою 
Міський голова           Наталія Дзюба 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора