Щотижнева оперативна нарада

Дата: 13.05.2019 12:38
Кількість переглядів: 554

Фото без опису13 травня під головуванням міського голови Наталії Миколаївни Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

В рамках наради присутні заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста про виконані роботи спеціалізованими працівниками за минулий тиждень. Обговорено ряд питань щодо календарного плану роботи міської ради з 13.05.2019 по 19.05.2019 та заслухано пропозиції на поточний робочий тиждень. 

Міський голова, звернула увагу керівників комунальних підприємств Яготинської міської ради «Комунальник» та «Яготинська ЖЕК» на посилений контроль щодо своєчасного та  якісного надання послуг з проведення робіт по скошуванню трави на прилеглих територіях біля багатоквартирних житлових будинків та на території міста, у зв’язку з надмірною кількістю  випадання опадів (дощу) збільшився ріст трави. А  також  запропонувала присутнім  долучитися до свята  День вишиванки, яке цього року відзначається 16 травня та прийти в українській вишитій сорочці на роботу.

По завершенню апаратної наради було надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора