Навчання з питань ведення діловодства

Дата: 05.06.2018 18:41
Кількість переглядів: 586

Фото без опису5 червня керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький провів навчання для керівників та відповідальних осіб комунальних підприємств Яготинської міської ради з питань дотримання вимог Інструкції з діловодства та ведення кадрової роботи.

На початку наради Володимир Анатолійович підбив підсумки вивчення розгляду звернень громадян та ведення ділової документації в комунальних підприємствах Яготинської міської ради та вказав на питання, які слід виправити в підприємствах.

Надалі, з метою підвищення рівня відповідальності за доручену ділянку роботи, забезпечення безумовного виконання Закону України «Про звернення громадян» та Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об'єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький довів до відома присутніх основні вимоги документування управлінської інформації та організації роботи з документами в установах, включаючи їх підготовку, реєстрацію, облік і контроль за виконанням.

Такі навчання мають на меті більш детально ознайомити працівників з основними вимогами організації роботи у відповідності до вимог чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора