Засідання  Ради підприємців при Яготинській міській раді

Дата: 17.01.2018 18:44
Кількість переглядів: 555

Фото без опису17 січня в приміщенні Яготинської міської ради відбулося в цьому році перше засідання  Ради підприємців при Яготинській міській раді під головуванням міського голови  Н.М Дзюби.

Участь у нараді прийняли: перший заступник міського голови С.О.Овчаренко, заступник міського голови О.І.Федина, начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою міської ради Ю.В.Михайлов, члени Ради підприємців, заступник начальника Яготинського ВП  Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області М.В.Мельник, керівник приватного охоронного розшукувального бюро «Холмс» І.І.Левченко, виконувач обов’язків головного редактора комунального підприємства Яготинської міської ради  «Редакції газети «Яготин – місто моє» Є.А.Федина.

На порядку денному засідання Ради підприємців було розглянуто ряд  питань, а саме: підсумки проведення конкурсу «Новорічний настрій»; забезпечення безпеки торгових закладів м. Яготин; створення робочої групи з питань благоустрою.

В першу чергу міський голова подякувала членам Ради підприємців за  прийняття участі у конкурсі «Новорічний настрій» та естетичне оформлення торгових закладів святковими ілюмінаціями до Новорічних та Різдвяних свят.

Керівник приватного охоронного розшукувального бюро «Холмс» І.І.Левченко інформував присутніх, що на території Згурівського та Яготинського району працює служба охорони, яка надає свої послуги у сфері охорони об’єктів, як фізичним так і юридичним особам, метою роботи служби є повне спостереження та безпека об’єктів на  території населених пунктів. Іван Іванович Левченко зазначив, що бюро «Холмс»  при бажанні кожного керівника закладу, підприємства, установи, фізичної особи-підприємця і навіть мешканця міста мають можливість співпрацювати з бюро та отримати якісні послуги з надання безпеки та охорони об’єктів нерухомого майна.

В свою чергу, заступник начальника Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області М.В.Мельник звернувся до присутніх щодо співпраці підприємців з правоохоронними органами. Микола Володимирович акцентував увагу, що для надання якісних послуг відділом поліції в місті, необхідно встановити додаткові камери відеоспостереження, які дадуть можливість розширити периметр огляду за наглядом територій в м.Яготині та зауважив, що кожний підприємець міста може облаштувати камерами відео спостереження свої торгові заклади для безпеки.

В ході наради було утворено робочу групу з вивчення питання стану благоустрою та утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м.Яготин, а також було визначено дату проведення об’їздів територій міста робочою групою по підгрупах та затверджених маршрутах.

На останок міський голова Н.М.Дзюба подякувала всім присутнім за співпрацю та наголосила, що свою роботу Рада підприємців продовжить в подальшому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора